Загуба на тегло до 20 килограма

Срещали сте стотици или може би хиляди начини, с които да слабеете? Както и много видове добавки, които ви обещават да отслабнете?

Това е малко различен начин, всъщност стандартен и универсален вниквайки съсредоточено в него. Чрез този метод не се налагат усилени физически натоварвания или тежки тренировки. Достатъчно е да се разхождате и да извършвате стандартните дейности, които присъстват във вашето ежедневие. Главното, към което ще се стремите е глада. Много просто и елементарно. Прием на аминокиселини през половин час.
Начина на прием:
Приемайте по 2 грама bcaa (аминокиселини с разклонена верига) на всеки половин час от ставането сутрин с големи количества вода преди, по време и след приема на аминокиселините. Bcaa съдържат левцин, валин и изолевцин. Приемайте през всеки половин час от сутринта до вечерта преди сън. Подчертавам засиления прием на вода.
Повечето от аминокиселините с разклонена верига bcaa съдържат три компонента и това са:
Левцин - Основното въздействие на левцина е стимулирането на протеиновия синтез в мускулите ни, при което се хранят и възстановяват. Левцинът не може да бъде синтезиран от тялото и затова винаги трябва да бъде приеман от хранителни източници.


Валин – това е есенциална аминокиселина, която човешкият организъм не може да синтезира самостоятелно и която има стимулиращи свойства по отношение запазването на мускулна маса и възстановяването на тъканите. Валинът може да служи като източник на енергия, със съхраняващ глюкозата ефект, благодарение на което стимулира и повишава умствената енергия. Освен това той поддържа азотния баланс в тялото и предотвратява интоксикацията с амоняк при повторна резорбция на урината от бъбреците.
Изолевцин – това е незаменима аминокиселина, което означава, че човешкият организъм не може да я синтезира и тя трябва да се набавя задължително под формата на храна или хранителни добавки. Може би много от храните я съдържат, но освен нея в тях има и други съставки, които пречат за бързото редуциране на теглото или иначе казано отслабване и влизане в перфектна форма.

С тази проста и елементарна методика резултатите не закъсняват. Получавате значителна загуба на тегло до края на първата седмица. Стремете се към гладуването, което ще се окаже страхотно. Можете да си позволите единствено кафе или чай, без значение с или без захар. Въпреки, че по принцип захарта е прост въглехидрат. Не правете разлика м/у бялата и кафявата захар. Това, че кафявата е по-полезна е мит, създаден с търговска цел. Много изследвания сочат, че количествата в химичните съставки и на двата вида захар са еднотипни. Няколко дни след този метод ще усетите прилив на енергия предизвикан от изчистването на токсините в тялото ви. Не само тялото, но и психиката ви ще работи по различен начин. Ще имате по-изчистено съзнание от преди заради това, че в организма ви ще влизат определени съставки, без излишни вещества. Главното, заради което ще отслабнете е забързването на метаболизма, което ще постигнете чрез честото вкарване на тези три съставки  - левцин, валин и изолевцин. Колкото по-често организма получава храната, толкова повече той свиква да я обработва по различен начин и метаболитните процеси променят бързината си. Курса продължава от 2 до 4 седмици като през това време можете да се храните нормално един път през три дни. Трудно и с абсолютен резултат!
Разбира се, че не може да живеете по този начин безкрай, става въпрос за няколко седмици, през които ще сте мотивирни и ще изградите вашето добро здраве и перфектен външен вид. През тези няколко седмици с този метод човешкият организъм ще намери най-точните си размери в съотношения и пропорции. Дори ако сте с тегло под нормата е възможно да не загубите тегло. Помнете, че през това време вие може да приемате нормална храна два пъти седмично със големи количества вода преди храненето. Резултатите след този курс се запазват, вие просто трябва да дозирате храненето. Следете съотношението винаги. Оптималното е 60% белтъчини, 30% въглехидрати и 10 процента мазнини.

Белтъчините се съдържат в белтъка на яйцата, бялото месо, бадеми, соя и извара. Полезните въглехидрати са широкоразпространени и се срещат под формата на ориз, картофи, зеленчуци, бобови растения и ядки. Положителните мазнини се срещат под формата на зехтин и риба.

Следвайки това, което прочетохте вие отслабвате сигурно. Психическата нагласа и волята ще променят живота ви. Няма невъзможни неща.

Автор: Пламен Бояджиев

Сподели го във Facebook


Архив ЗДРАВЕ:За реклама

SEO за психолози


Архив с публикации:
bullet Руслан Терзийски
bullet Велислава Донкина
bullet Антистресова терапия
bullet Люба Цанова - психолог
bullet Деляна Дачева - психолог
bullet Иванка Стоименова - психолог
bullet Р. Вардева - психотерапевт
bullet Златка Терзиева - психолог
bullet Катерина Павурджиева
bullet Тестостерон в спорта
bullet Венета Христова
bullet Денят започва с Боби Цанков
bullet Мария Стаматова - психолог
bullet Лена Лалчева - психолог
bullet Позитивно мислене USA
bullet Марина Борисова - психолог
bullet Как да общуваме с детето си
bullet Семинар на Емилия Крушков
bullet Сексуална енергия
bullet Мнение за съня на доц. Костова
bullet Майсторство на играчи
bullet Психология на страха
bullet Психофармакология
bullet Закриват лудници
bullet Ревност и меркантилност
bullet Психологът - душа и ум
bullet Когато шефът e некомпетентен
bullet Д-р Цветелина Ефтимова
bullet Изневяра | Психична централа
bullet Хормон на растежа GH
bullet Перфектно спане
bullet Александра Найденова - психолог
bullet Интервю с Иван Неделчев
bullet Д-р Неда Пеева
bullet Мадлен Алгафари
bullet Параноидна шизофрения
bullet Психология на ревността
bullet За старостта, смъртта и вечността
bullet Цветелина Василева - психолог
bullet Росица Бялкова - психолог
bullet Анета Жечева - психолог
bullet Когнитивно градинарство
bullet Стероиди и психика
bullet Какво е воля?
bullet Умря човек на магистралата
bullet Човекът в обществото
bullet Престъпления и заболеваемости
bullet Психика и здраве
bullet Депресия
bullet Психика и витамини
bullet Когнитивно поведенческа
Психолог | Галина Тодорова | Пламен Бояджиев | Д-р Руслан Терзийски - психиатър
contact@icp-bg.com