Провежда психологическо консултиране и психотерапия на хора с психични разстройства от групата на шизофрениите, остри и преходни психотични разстройства, шизоафективни разстройства, разстройства на настроението (афективни разстройства) с маниен и депресивен епизод или само депресивни разстройства. За нуждите на успешната терапия, в някои от случаите се ползват консултации с психиатър или пълна екипна работа между пациент, психолог, психиатър и помагащо обкръжение.

Провежда психотерапия на  фобийни тревожни разстройства, паническо разстройство, генерализирано тревожно разстройство и други тревожни разстройства, обсесивно-компулсивно разстройство, реакции на тежък стрес, посттравматично стресово разстройство, разстройство на адаптацията.

Работи психотерапевтично в ситуации на загуба на близък човек поради раздяла или смърт, загуба на здраве, загуба на работа, статут и себеуважение. Освен психични разстройства, психотерапевтично се третират и разстройства на личността. 

Извършва психодиагностика за наличие на органични увреди на мозъка, наличие на деменция, психодиагностика на личностовото функциониране, диагностика на когнитивните функции (предимно памет и внимание) и диагностика на IQ (индивидуалният интелектуален коефициент). Психодиагностиката е базирана на стандартизирани методики и служи пред органите за оценка на трудоспособността и комисиите за трудоустрояване по болест – ТЕЛК/НЕЛК.
Консултациите се осъществяват след предварително записване на тел. 0886 154 897.
Приемът е в София, ж.к. Гео Милев, ул. „Николай Коперник“ №22, ет 1


ТАКСИ – проследи линка:

 http://centerminerva.com/bg/individualna-rabota.html

Адрес:  София  1111, ж.к. Гео Милев, ул. Николай Коперник 22, ет.1

Тел. номер:  0886 154 897

Email: centerminerva@mail.bgannenova@mail.bg

Интернет страница: http://centerminerva.com/