Представяне : Бисера Борисова е ръководител   на Център за личностно и организационно развитие”Борисова”.
Член  на „Българското общество по аналитична психология К. Г. Юнг, на “Дружество по позитивна психотерапия” и др.

“Моята мисия е чрез професионализъм, личностни качества и житейски опит да работя за издигане на вярата в доброто и човека, духовните ценности и етиката във взаимоотношенията. Защото аз знам, че всичко е възможно. Нужно е само да си го представим и да повярваме в собствените си сили.”

Професионалната насоченост на Борисова се развива в две направления:

Личностно развитие, психологични консултация и терапия:
Целите, които съм си поставила са да насърчавам клиентите си да опознаят по-добре себе си и вътрешните си ресурси, за да разкрият напълно личностния си потенциал. Убедила съм се, че човек е щастлив, когато е себе си, а не този, който обществото или някой друг иска да бъде.
Онези, които са попаднали в затруднение могат да разчитат на професионална помощ и подкрепа, на състрадателност и конфиденциалност, за да се изправят и да вървят отново по пътя си. А защо не и да открият нов път.
В Център за личностно и организационно развитие ”Борисова” вие можете да откриете вашата защитена среда, вашият оазис в житейската пустиня, място за възстановяване на силите и отприщване на творческа енергия.

Организационно развитие. Коучинг.

Бизнеса навлиза в нова ера, нужни са други личностни качества – емоционална интелигентност, умение да управляваш, да поставяш цели и да ги следваш, да бъдеш уверен, асертивен, креативен, да се самоактуализираш непрекъснато.
Само силни и цялостни личности могат да правят печеливш и стабилен бизнес.
Моите цели са свързани с това да предам своя опит и знания по управление и развитие на бизнеса  на онези от вас, които искат да изградят компания с мощ и устойчивост на пазара. При това да повишат и личната си ефективност.

Образование и квалификация: Магистър по психология, Магистьр по финанси , сертифициран НЛП Мастер, Ериксонова хипноза, Регресионна терапия, тренер Свободно дишане, коуч.

Квалификации: НЛП Институт , “Дружество по позитивна психотерапия”, участия в многобройни сертифицирани обучения у нас и чужбина.

Стаж : 7 години

Месторабота : частна практика;
Град(ове), в който практикувате : Благоевград

Възможност за Интернет консултиране.

Информация за контакти :
GSM: 0888-244-520
skype: bisera777
e-mail : bisera_borisova@abv.bg
web: www.borisova.eu