В България стойностна морална градация няма за съжаление, на повечето места всичко е материално – важното да има пари, жени, коли, лек живот и само кеф. А като се роди детето – кой от къде е. Жените чакат само да се натресат на някой, да си гледат кефа и епилацията. Презни „кофи“ особено тези от прованса (провинция), ще мине през сто боклука само да се ожени за някой, да го докопа и после стой та гледай цирк. Безотговорна работа, а от всичко това патят децата след това. Младите ги мързи, готови са на всякакви унижения и свирки само да докопат материалното, а всичко има цена. Щом искаш скъпи коли и пари ще те унижават после. Това е и за мъжете и за жените! Жално е за момичетата в България, красива като капка, а до нея тулуп, космат и изчанчен, фьешън, със самочуствие изрод, тъп като текезарска манерка. Но нали е с хубава кола ще го търпи да я унижава и „тъпче“, а не мисли, че на завоя утре ще я изхвърли, като боклук. После работата става „олеле, батьо – много DANCE”… А тия дето парадират с колите, парите уж дето ги имат, а всъщност не се знае на кой са: най-са зле, това са комплексари, които не стават за нищо в кревата (казва довереничка на „Психология на човека”) те са си скрити педерасти. Пълни помияри, лижат дупето на красивите жени за да парадират с тях и да се представят!

Може би много обиден за жената е момента, в който мъжът я кара да се чувства просто като една дупка. Много хора и от двата пола не разбират това, но е важно в даден момент как се възприема самата жена. Мозъците ни са различно устроени, но ако се научим да говорим на един език, всичко ще бъде по-лесно и за двете страни!

Съществуват изказвания от рода на:
„Жените са дебели и отпуснати същества, на които никакава Лаборатоар Гарние дьо Пари не може да им помогне! Телата им имат толкова малко мускулна маса и толкова много подкожни тлъстини, че след 30-35, всичко по тях висва. Красотата си на млади години постигат с високи токове, много грим и удачен подбор на цветовете на дрехите. Какъв секс, какви пет лева? Спасявай се с бягство дорде можеш. Аз избягах на две хиляди километра от моята и съм много доволен.”
Разбира се, че това не е актуално за всички и ние не слагаме под общ знаменател горното изказване, но е факт, че много голяма част от населението са точно там при дебелите и отпуснатите.

 

Жените са устроени така, че непрекъснато преживяват съдбовно неща, които мъжете определят като дреболии. Понякога дори най-обикновени неуредици във всекидневието могат сериозно да повлияят на сексуалния им живот.

Сексуалното желание на жените е доста по-различно от мъжкото. И разликата не е в това колко често мислим за секс (вярно е, че мъжете май го правят постоянно, но и те често имат подобни мисли). Една важна разлика е, че женското желание може да бъде убито доста по-лесно от мъжкото. Има някои неща, които прогонват от главата й всякакви мисли за секс, колкото и да има желание да го направи с теб, тук и сега.

1. Преди всичко, на първо място причините са психологически:

Липса на самочувствие

Това е причина номер едно, която може да избие всякакви мисли за секс от главата й. Както се досещаш, най-голям проблем са притесненията относно килограмите. Жени, които се притесняват от фигурата си, предпочитат да правят секс на изгасена лампа и не желаят да се съблекат чисто голи пред теб.

Понякога е необходимо много време, за да може една жена да се почувства добре в кожата си, дори и да няма реални основания да не се харесва. Най-доброто, което ти можеш да направиш, е да й повтаряш, че е красива и че я желаеш. „Психология на човека” препоръчва на мъжката аудитория от читатлеите си да напомнят колкото може по-често за нещата, които харесват у нея (и физически и душевни).

Стрес
Стресът е чест проблем на съвременния човек. Но когато този проблем се пренесе в леглото, трябва да се вземат мерки. И така, ако тя е нервна и в постоянен стрес, поглези я. Направи й масаж например.

Безпокойство
Ако тя е неспокойна, няма да й е до секс. Какъвто и проблем да има, ти трябва да я успокоиш и подкрепиш. Разговаряй с нея и преодолейте проблемите й заедно.

2. Причините могат да бъдат и физически
Липса на движение:
Жените, които се движат и тренират редовно, имат по-силно желание за секс. Често цикълът им е по-безболезнен, а ПМС (предменструален синдром) е по-лек или изобщо го няма. Ако една жена тренира усилено (по 1 час четири пъти в седмицата), тя е и по-малко застрашена от хормонални разстройства.

Нездравословно хранене
Храната, която ядем, има огромно значение за здравето ни, а то, от своя страна, за сексуалния ни живот.
Премахване на вредни храни от менюто
Coca-cola – та може да се смени с вода, пържените картофи със салата примерно. По този начин ще имате повече енергия, следователно и повече желание и сили за секс.

Токсини
Натрупването на токсини в тялото води до проблемна кожа, лоша телесна миризма и липса на енергия. Причините за това могат да бъдат пушенето, мръсотията, липсата на движение, неправилното хранене, наднорменото тегло. Всичко това вреди на сексуалния живот. За да се отървете и двамата от токсините, пийте много вода и антиоксиданти като зелен чай; и се движете достатъчно.

ПМС
Предменструалният й синдром се проявява една седмица или няколко дни преди менструацията й. За някои жени този период е доста проблемен. Те стават нерационални, нелогични, емоционални и напрегнати. Това може да ти звучи като нормалното състояние на една жена, но по време на ПМС всички тези неща се умножават поне по 2.

3. Противозачатъчни
Ако приятелката ти взима противозачатъчни хапчета, за теб има една добра и една лоша новина.

Добрата е, че тези хапчета й дават свобода – тъй като е спокойна, че няма да забременее, тя не мисли изобщо за това и следователно е по-освободена в леглото.
Лошата е, че хапчетата вредят на либидото й. Те изравняват нивата на хормоните и това пречи на обичайното засилване на желанието за секс по време на овулацията и точно преди менструацията. Освен това тестостеронът в тялото й намалява, а той е отговорен за сексуалното й желание.

Едни от най-често срещаните психологически комплекси, които най-много пречат на жената в леглото и затрудняват отношенията й с партньора са:

1. Неувереност във външността. Много жени в определен момент от живота си смятат, че не са достатъчно привлекателни за противоположния пол. Това е разбираемо – животът не е безоблачен и понякога нежните създания изпадат в депресия, умора, разболяват се. В такива моменти те се чувстват отблъскващи. Обикновено това е свързано с ниско самочувстие и неувереност, казват психолозите. Като резултат жените избягват да се разсъбличат пред партньора си, отказват да правят секс дори на приглушена светлина. Ако подобни комплекси се загнездят задълго в женската глава, трябва да се търси бързо избавление от тях. В противен случай рискът да бъде ограбен интимният живот на двойката е голям.

2. Страх, че желаното няма да бъде получено. Обикновено този проблем изниква пред жени, които сменят сексуалния си партньор. Връзката с бившия се е разпаднала, защото жената не е получавала достатъчно внимание и разбиране. Затова пък сексът е бил напълно задоволителен. В новия партньор дамата е намерила търсената нежност, но не е сигурна, че ще й е добре в леглото. Закономерно се появява сравнението с бившия, а с това и терзанията. Понякога подобни мисли са толкова стресиращи, че жената може да се откаже изобщо от нови романи, за да не остане разочарована.

3. Отрицателен опит от миналото. Ако жената се е сблъскала с насилие и жестокост от страна на партньора, тя дълго ще възприема всички мъже като мръсници, като потенциални тирани, които ще им причинят болка и страдание. Обикновено в такива случаи трябва да се потърси съвет на психотерапевт, защото практиката показва, че дамите, минали през подобно изпитание, не успяват да се справят сами.

4. Ужас от изоставяне. В този случай нежните създания се боят, че отношенията с партньора могат да бъдат прекратени още след първата седмица. В съзнанието им се е загнездило, че поредният мъж ще се позабавлява с тях и ще ги захвърли. Всичко обаче зависи от самата настройка на жената. Ако тя непрестанно си внушава, че я чака самота, точно това ще й се случи.

5. Никакъв секс до сватбата. Този суров морал вече рядко се среща в съвременността, за огромно облекчение на жените и мъжете. Все още обаче, макар и рядко, се срещат и такива родители, които внушаватна децата си, че е грях да изпиташ удоволствията в леглото преди да влезеш в законен съюз. Особено драматични са случаите на сблъсък на източната и западната култура. Ако жената идва от страна, в която царят строги патриархални нрави, в подобна ситуация тя рискува или да изгуби любимия мъж, или да прекрачи родовите традиции.

6. Следродилна депресия. Бременността, раждането и безсънните нощи с бебето често влияят негативно върху женските настроения. Това често води до усложнения в семейните отношения. Повечето жени в този период стават по-чувствителни, но не и по-чувствени. Тяхното внимание е заето изцяло от детето, стресирани са, чувстват се дебели и непривлекателни и не е изненадващо, че поне за няколко месеца сексуалното желание изчезва или силно намалява.

7. Строго възпитание. Жената, получила строго възпитание, се придържа към принципа, че на срещи с мъже трябва да се държи скромно, за да не би, не дай си боже, той да я помисли за лекомислена. Тези дами обаче трябва да са наясно, че макар голям брой представители на силния пол наистина да ценят скромността, те очакват да видят в леглото си разкрепостена личност, която да може да се отдаде на сексуалните си фантазии. Така че повече страст и огън не са излишни.

8. Професионална претовареност. Тя е заета по цял ден и освен за работата си няма сили и настроение за нищо друго. Включително и за секс. Ако е преуморена, жената трудно би могла да удовлетвори желанията на партньора си в леглото. Следва неразбиране и упреци, а понякога и раздяла. В този случай жената трябва да се замисли кое е за нея по-важното – кариерата или нормалният семеен живот. И да предприеме необходимото, т.е. да разпределя по-добре задълженията си в службата, за да запази здравето и желанието на партньора си.

9. Несъвместимост в сексуалните темпераменти. Това е много разпространен проблем и много жени заради него просто се боят от настъпването на нощта. Ако партньорите им са необуздани, а самите те не притежават такъв темперамент, ще им се наложи да се преструват, за да опитат да отговорят в същия дух. Възможно е и обратното – мъжът да не чувства такова непреодолимо сексуално желание като партньорката си. Тогава пък на нея й се налага да използва различни трикове за възбуждане. Ако не стане, много дами започват да дирят нов любовник.

10. Уплаха от нежелателни последици. Голям брой жени се държат неуверено в леглото, тъй като постоянно изпитват страх пред нежелана бременност или зараза с венерическа болест. Особено остро се изразява този проблем при дами, които вече са се сблъсквали с такъв проблем в личния си опит. Тогава никакъв презерватив или контрацептив не могат да убедят жената, че няма да последват нежелани последици от заниманията със секс. В някои крайни случаи това може да доведе и до пълен отказ от ласки.

А сега ще отбележим и най-важното като за край на тази статия. То е: най-силното нещо, което задоволява жените в леглото е ДЕБЕЛИНАТА НА ПОРТФЕЙЛА на мъжа. Появи ли се ли се чичо Cash – всичко е наред. А ето и на коя тема ще бъде следващата ни статия – „Парите като афродизиак”.