Образование: Магистърска степен по приложна психология и бакалавърска степен по психология, ВСУ „Черноризец Храбър”, гр. Варна

Професионална квалификация за учител по психология и логика, философия, етика и право.

Стаж – 4 години като консултант на частна практика

Умения – Лекувам успешно депресии, панически атаки, фобии, тревожност, безпокойство, страхове, агресия. Помагам при репродуктивни проблеми, ниско самочувствие, неувереност, разводи, при вземане на важни решения, както и при създаване на сериозна връзка.

Курсове – Обучение в неорайхианската школа по психотерапия (в нея се е обучавала Мадлен Алгафари), както и в Позитивната школа по психотерапия.

Месторабота – Частен кабинет

Контакт – гр. Варна, ул. „Александър Дякович” 45А, партер

тел: 052/ 612 958, моб. 0898/ 614 240

сайт: www.kakdabg.com

e-mail: kakdabg@abv.bg

Друга информация – По време на следването си писах статии за списания „Инсайт” и „Психология журнал”. В момента съм автор на книги в областта на популярната психология. Най-новата ми книга предстои да се появи на книжния пазар и е със заглавие ”Как да търсим и намираме работа?”.

Отзив от клиент – Надя, 30год.: „Доволна съм от начина, по който Жулиета провежда консултациите – дава примери, говори на достъпен и разбираем език, получавам задачи за самостоятелна работа, гледам филми и чета книги, които ми помагат да вникна по-добре в същността на нещата. След като разбрах къде се корени моят проблем, се почувствах много удовлетворена. Преди бях много неуверена, скована, изпитвах постоянна тревожност, подозирах, че другите не ме харесват, не можех да си поема дълбоко въздух. Сега се чувствам много добре и дишам с пълни гърди. Толкова ми олекна, че за първи път в живота си се разплаках от щастие!”