Защо хората, които се определят с понятието „Кръвна линия“, „Посветени“, „Елит“ и т.н. нямат деца?

Аз нямам деца и няма да имам!

Първото нещо, което прави бебето, след като се роди, е да заплаче.

Детето плаче, защото душата му е наясно в какво се е родила и отказва да приеме реалността.

Човек е по-осъзнат за това какво и кой е, когато или веднага след като се роди, отколкото сега.

Бебе

Бебе

Душата кара тялото да плаче, защото това е първият път, в който то се докосва до тази физическа реалност или защото осъзнава, че се е завърнала чрез инкарнация (въплъщение в човек), проваляйки се в предишен живот (както е при болшинството хора).

Душата сама по себе си не е тази, която плаче (тези функции са непознати за нея в оригиналната й форма), но импулсите, които подава на тялото, го карат да плаче. То плаче „без причина” с дни, седмици, месеци, докато съзнанието не загуби силата си, било то по естествен начин или чрез влиянието на родителите, а в днешно време дори и с лекарства против бебешки плач (шокиращ факт!).

Това е моментът, в който човекът се ражда истински, след като забрави кой и откъде е, някои забравят по-бързо от други. Този плач е различен от плача, който съществува няколко месеца по-късно.

Съвет за родителите на „Психична централа“ е да успокоите детето си по време на този критичен за съзнанието период и го накарайте да знае, че Единното съзнание го е дарило с шанса за завръщане към мястото, на което принадлежи. Това ще даде на детето тласък и ще окаже влияние за остатъка от живота му, подсъзнателно.

Времето на раждането е предопределено (както и това на смъртта), заедно със средата, родителите, обстоятелствата около раждането, здравето и т.н… нищо не е случайно. Но по време на пубертета детето се освобождава от определени връзки и ще бъде изцяло отговорно за своите действия, имайки свободна воля да води живота, който иска и определяйки неговото качество… то може дори да определи начина, по който ще умре чрез избора, който прави, но не може да промени времето на смъртта.

Само няколко аспекта от живота на детето ще бъде повлиян чрез инструментите, които родителите са му  дали.  По-голямата част от живота на детето ще се базира на свободната воля, което няма да има почти нищо общо с родителите, те са важни само в първите 5-6 години от живота на детето, така че това е и периодът, в който можете да направите най-много добро за него – говорейки му истини и неща, които му повлияват подсъзнателно.

Използвайте интуицията си (не инстинкта, това са две различни неща).
Когато станете родител, вие сте възнаградени със способности (важни за израстването на детето), които са липсвали преди това, доверявайте им се! Всяко дете е различно, реагира по различен начин, но вие трябва да го накарате да почувства, че има нещо повече от това, което преживява, че има Справедлив източник, от който всичко/всички произтича с определена причина, така един ден децата ви ще се завърнат, след като осъзнаят задачата си на Земята.

Не им казвайте това наведнъж, а през годините и не им казвайте повече от това. Ако е направено по правилния начин те ще започнат да го търсят през остатъка от живота си, което е и тяхната задача. Ако им го представите по натрапващ се начин (както правят религиозните), ще постигнете обратното.

Музикалните инструменти бяха спуснати в друга ера не без причина и тя не беше просто за да слушат хората това, което те свирят на тях.

Образованието е първя метод за манипулация. Останалите методи са телевизия, вестници, радио и т.н.
Децата ви ще бъдат манипулирани, но след пубертета ще имат важния шанс да заличат направеното до момента. Те ще получават тези шансове и до края на живота си. Не можете да спрете манипулацията, нито да предизвикате пробуждане, това зависи от детето и от начина, по който то отговаря на инструментите, които са му предоставени… Всемирният разум, воден от Вселенския закон, винаги е във връзка с детето ви, така че на него е предоставена възможността да се събуди във всеки един момент.
Това зависи от него.