Това определено не са група същества с болно съзнание, които пият бебешка кръв и тайно направляват съдбата на планетата. Разбира се това не означава, че такива неща не се случват…

Илюминати се определят по кръвта и по-точно по генетичния код, който са приели от предците си. Това са кръвни линии с висока издържливост към външно влияние и контрол над съзнанието. Понятията Илюминати и Кръвни линии са сходни.

Гените на хората от масите функционират като радио точка – предават зададена им честота, докато човек от кръвните линии е като широко обхватно радио – насочва съзнанието и дейността към честота, която желае.

Илюминатите са робовладелци, а останалите хора са просто роби, които не са имали шанса да получат по наследство определен генетичен код. Расистка теория и реален факт.

Може би това не е расизъм и истинските просветени не вярват в расизма, защото знаят, че имат много по-силни връзки от кръвта и външните родови белези. Новородените със сребърни лъжици, снежнобяла кожа и синя кръв са просто част от системата, която добре експлоатира расизма. Те много добре знаят, че в тях няма нищо чистокръвно и че те са едни от най-големите мелези. При това с много лош процент на интегритет в ДНК. Всъщност те са на ръба на оцеляването, а не на върха на пирамидата. Ако искате да постигнете нещо в този живот или най-малко да го разберете до известна степен, трябва да се научите да гледате и осъзнавате по-широко от сегашните си лимити за понятията.

Пирамидата на един долар

Пирамидата на един долар

Българските илюминати

Не е задължително българските илюминати да са в България. Истинската Българска кръвна линия е много силна и жизнена тройна спойка от три основни ДНК кода:

– На расата, която в Стария завет, на езика на народа на Яхве, се нарича „елохим”.
– На расата на Сириус 3;
– На съществата, които са определени от съвременната теория на конспирацията като обществен враг номер – расата на рептилоидите. Съотношението е 33 процента или 1/3 – възможни са известни отклонения, но това отключва нестабилност и регресивни мутации.

Който е силен и могъщ няма нужда да променя формата си. Силата не идва от форма, а обратното – силата определя формата. Силният няма да промени себе си, а вашето съзнание и възприемането за него. Не го ли разберете винаги ще бъдете в позицията на жертви.
Рептилите не са част от Илюминатите.
Просто са част от плана. Защо освен овце да не могат да се развъждат гущери?
Според разкази на очевидци тези същности се хранят с човешки бебета и млади девици.
Цената се определя от истинската стойност. Според илюминатите, нима не е жестоко  българите да се хранят  с бебета-прасета, особено в един специфичен период, Коледа – отъждествяван като един от най-светлите християнски празници…
И прасетата и хората и илюминатите са вид – кой е този, който определя кой е по-добрия – този, който държи ножа. Според илюминатите, когато за член на британското кралско семейство заколят новородено, за да изпие кръвта му,   тогава се върши по-малък грях от това, което всеки от човеците прави на празника „Коледа”.
В много отношения домашните прасета са по-сходни в ДНК кода и по-близки до човека от маймуните.
„Не съди, за да не бъдеш съден”…
Кои са българските илюминати и кои институции стоят зад тях?
Те са илюминати, но нямат пълна власт над държавата. Впрочем такава няма. Третата Българска държава е мит. Български държави не е имало. Имало е много Български империи. Българите са раса, която завладява, покорява и обединява и то не винаги със сила. Тази географска територия е послужила за основа на две Български империи извесвни като царства или ханства. Така, че е трудно да се говори за структури, които са изцяло под техен контрол или поне през последните няколко века. Силата им е на международно  ниво, особено в териториите на бившия СССР и САЩ, макар, че това не е толкова голямо постижение, тъй като към момента това са просто две производствени корпорации с офшорно ръководство и елит.
Илюминатите са всемогъщи. Какво им пречи да придобият абсолютната власт в собствената си страна?

Кяма страна или държава България! Илюминатите също живеят на територията на  тази производствена корпорация. Името България към момента е географско, а не държавническо понятие.

Успели са да проникнат в някои производствени сфери и властови структури, но като цяло така наречения български елит няма почти нищо общо с българите или по-специално с Българските кръвни линии – илюминати. Това са мениджъри – франчайзери – стратегически съюз,  който се прилага от компании с престижна търговска марка и утвърден имидж. Тези фирми и компании са привнесени отвън или изкуствено издигнати от смесени и нисши „Кръвни линии“.
Илюминатите правят бизнес с тях, а понякога и служат в контролирани от тях правителствени властови структури. Това не ги притеснява, защото арогантността и невежеството са широко отворена дупка в бронята на въпросните държавници, която винаги може да използват. Не бива и да се отрича, че някои от тях имат много гъвкави и приспособими поведенчески инстинкти, както и сериозни международни протекции.
Когато му дойде времето и те ще бъдат употребени. Ще научат, че истинската сила е кръвта и нейният код, а не парите и железобетоните хамбари.

 

Апокалипсисът е задействан – тези, които имат очи и уши да видят и чуят вече го знаят. Кой ще оцелее в това, което идва, ще се определи от защитите, вплетени в ДНК, а не от подземни бази и антигравитационни технологии.

 

Дали българите ще бъдат унищожени, освен илюминатите и тези които имат тяхната ДНК защита?
Така или иначе българите умират. До 15-20г. тази територия ще представлява най-големият старчески дом на земята – нещо като концлагер за стари и недъгави хора на открито.
Това е тенденция, ако се запазят досегашните темпове, а те съвсем скоро ще бъдат засилени и катализирани. Това не бива да ви тревожи – това е част от плана. За илюминатите това е нормален оздравителен процес –  еволюция. Свързано с ДНК защитата.
Добрата вест за българите е, че тяхното ДНК е уникално. Заключените кодове в него съдържат невероятна сила и потенциал. Тези защити са особено силни на квантово и светлинно ниво. Действат като енергийни свръх функции в ДНК. Интересното е кои ще успеят да достигнат до там, че да успеят  да се свържат с тези високо енергизиращи фактори.
Другият ключов въпрос е: дали  съвкупността от тези фактори, ще достигне критичната си  маса. Какъвто и да е изходът със сигурност ще останат семплите хора, с опростен начин на мислене и на живот. Но не простите, а само най-добрите. И при всички случаи няма да се стигне до пълна анихилация и изчезване на българите.
Още една интересна статия: Русалки, леприкони и рептили