Здравейте! Казвам се Люба Цанова и съм психотерапевт.

Скоро научих какво е икигай. Това е пресечната точка на 4 основни аспекта на живота: 1/ това, което обичаш; 2/това, за което ти плащат; 3/това, което умееш да правиш и 4/това, което можеш да направиш за света. Щастлива съм, че намерих своя икигай. И ще се радвам ако чрез личността и професионалните си знания и опит успея да ви партнирам за справяне с различните предизвикателства в живота ви.

В своята работа, в зависимост от нуждите на хората, които търсят помощта ми и спецификата на проблемите им, използвам EMDR терапия (за преживени травми, фобии, загуби, психосоматика…) , психодрама (за затруднения в интерперсоналните връзки, развиване на социални умения, практикуване на нови поведения…), когнитивно-поведенческа терапия (при тревожност, депресия, зависимости…), схема терапия (при личностни разстройства, особености на характера, които създават затруднения в адаптацията…) интегративно дишане и др. Целта ми е да постигна един по-цялостен, холистичен подход към човешката психика, тяло и душа. Смятам психологията и психотерапията за свое призвание. Да помагам на хората в техните трудности и търсения – това е моя отговорност, вдъхновение и удовлетворение. Обичам своята работа и силно вярвам, че психотерапията може да внесе значително подобрение в живота на хората.

Работя, като психотерапевт в център за психологическо консултиране и психотерапия „Ариадна“, където заедно в екип с детски психолог и фамилен терапевт предлагаме психологична и психотерапевтична помощ.

Цената на индивидуална сесия от 60 минути е 40лв.

Груповите сесии зависят от времето и броя на участниците.

В днешния стресиращ и забързан свят всеки от нас е уязвим по отношенията на своята психична устойчивост. Важно е да знаете, че не сте сами и разговорите с професионалист могат ви бъдат от помощ и подкрепа в преодоляването на вашите проблеми в безопасна и безпристрастна среда, базирана на доверие и партньорство.

Приемам клиенти във Велико Търново на адрес ул. „Христо Караминков“ N6 а в София на бул. „Васил Левски“ N121. 

Можете да си запазите час при мен на телефон 0887 720 117, след което да проведем сесия директно или онлайн.

За да разгледате събитията, които стартираме, можете да разгледате сайта на център „Ариадна“ www.ariadnatherapy.com