Резултатите от изследването миналата седмица показа, че почти половината от жените 46% и близо една трета от мъжете 30% биха предпочели да не правят секс за две седмици, отколкото да се откажат от достъпа си до Интернет.

Изследването установи също, че повечето възрастни 59% биха предпочели да се откажат да гледат телевизия за две седмици, отколкото от достъпа си до Интернет за една седмица, а 72% от изследванията пуснати в Интернет в категорията на дисекреционни елементи в техния живот, показва, че те не могат да живеят без Интернет.

Възрастните хора използват Интернет, за да подобрят способността си за поддържане на връзки с приятели Online. Друга по-малка част от тях го правят, заради пазаруването, което е по-ефективно и им спестява пари.

“Психология на човека” съветва да работите с компютър тогава, когато решите, не се ограничавайте – всичко, което е писано за Интернет, компютрите и вредата от тези два елемента не е 100% вярно! Ние просто ви съветваме да оборудвате мястото, от което най-често използвате Интернет така, че да ви бъде наистина удобно – а това значи именно качествен монитор и удобен стол, за предпочитане ергономичен, съчетан с индивидуалните ви пропорции и размери на тялото, както и монитора според нуждите на потребителя. Сложете цветя в кабинета си (прочетете тази статия), най-малкото е необходим един кактус, който със сигурност, макар и да не усетите ползата от него ще прави работната атмосфера по-здравословна. Не се хранете пред компютъра, за сметка на това винаги имайте една бутилка вода, от която да отпивате колкото се може по-често.