Пламен Петев Бояджиев е специалист по визуална психодиагностика. Автор е на стотици публикации за спортна психология и психиатрия. Владее писмено и говоримо Френски и Английски език. Създател е на „Психична централа“ – първата Българска медия за психология и психиатрия. Посветил е дълго време от живота си на информационните услуги в сферата на психологията и психиатрията, чрез „Психична централа„. С една от любимите си фрази: „Тъжно е да остарее човек, без да е видял силата и красотата, на която е способно тялото му.“ Харесва плуването с разтоварваща цел и практикува шахмат.

Пламен Бояджиев е роден е в гр. Троян през 1984 г.

Негови фрази са включително:

  • Мисълта не напуска мозъка, преди да се превърне в действие.
  • Когато преминеш границата на всички лимити на съзнанието си, започваш да виждаш нещата такива каквито са в тяхната същност.

Пламен Бояджиев

Пламен Бояджиев

Изучава клинична психология и информатика в Нов български университет до 2009 г. Участва активно в Студентски съвет на НБУ през периода 2007-2009 г., също в Контролна комисия в Студентски съвет на НБУ, Академичен съвет и Управителен съвет, като:

–  Заместник председател на Студентски съвет НБУ;
–  Отговорник на клубна дейност;
–  Финансов отговорник;
–  Зам. председател на „Клуба на журналиста и PR-а“.

Работил е на различни места като компютърен специалист, едно от тях е Българска търговско-промишлена палата. През следващ етап от живота си създава Фитнес 23 в София,  Студентски град.

Освен наука за фундаменталните въпроси и систематичен подход към философия, последователно и активно развива спортни умения. Тренира с усърдие лека атлетика,  таекуондо и бодибилдинг.

Реализира високи резултати в работата си като треньор и консултант по фитнес и продоволствие на хора с разнообразни социални нива..

Един от създателите на Любословие – Медия за медиите

Мото: Стремежът към физическо съвършенство е показател за висш интелектуален потенциал.