Поли Фистолера е лайф коуч и е единствената лицензирана за България в тестовото провеждане, анализ и оценка на емоционалната интелигентност (EQ). Изготвя индивидуални програми за развитие и разширяване на емоционалната стабилност. Подпомага хората във финото разбиране на тяхната емоционална динамика и емоционално съзряване. Подпомага за разбирането и навлизането в подсъзнателното знание на всеки човек, с цел разширяване на осъзнатото знание.

Поли Фистолера

Поли Фистолера


Самата Поли споделя за себе си:
“Вече 13 години работя, помагайки на хората да опознават себе си, да постигнат целите си, да превръщат мечтите си в преживелищна реалност. Обичам да виждам хората да се събуждат за нов живот, да изразяват своите дарби и таланти.В частна практика от 2005 година, аз съм ангажирана с хора на възраст между 17 и80 години от всички сфери на живота. Работя с клиенти от корпоративния свят, сферата на образованието, както и всички, които са нетърпеливи да порастнат емоционално и да намерят своето хармонично място в света.
Работя индивидуално, с двойки и групи, както в краткосрочен, така и в дългосрочен план. Използвам различни методи от психологията, психотелесната психотерапия, лайф коучинг, социална и емоционална интелигентност, персонални програми за растеж, както и тренинги за образование.
В момента разделям времето си за работа между центровете в Цюрих и София. Предлагам също така Skype Talk терапия на тези, които живеят на разстояние или когато обстоятелствата правят невъзможно присъствието лично.
Притежавам бакалавърска степен по Психология. Обучавана съм по метода на неорайхианската психотерапия лично от професор Бернаскони в Лугано, Швейцария. Годините на търсене и на намиране предопределиха попрището, което избрах като най-пълно изразяващо характера и потенциала ми, а именно да се заема с Лайф Коучинг. Като Мастер НЛП Практикант открих методите, адекватни за нашето забързано време. Аз съм първият професионалист в България лицензиран да администрира тестовете за измерване на емоционалната интелигентност – EQi 2.0 и EQ 360. Като инструктор по Чи Гонг и Тай Чи мога да обясня и науча моите клиенти какво е заземяване и баланс. Дългите години леководолазно гмуркане пък ме научиха да обръщам голямо внимание на невербалният език и микро експресиите на лицето. Като любител на фотографията, мога да въведа клиента в терапията на творчеството и запечатване на мига, момент на снимка за наша емоция или случване може да отведе човека във виждане на отговори, скрити досега за него, чрез анализ в дълбочина на уловения, избран момент на фото-запечатването.Щастлива съм с моята работа и непрекъснато се старая да намеря нови методи, които да направят терапията и коучинга по-достъпни, живи и приложими за ежедневието.
Радвам се, че се завърнах в България. Моят подход е земен, интерактивен и емпатичен.”

email: info@bi-sei.com
web: http://www.bi-sei.com