https://svetlinacentre.com/

Център „Светлина“ е специализиран център за лечение на нарушения в храненето и хранителни разстройства – анорексия невроза, булимия невроза, компулсивно преяждане.

Центърът е основан от квалифицирани психолози с личен опит в сферата на хранителните нарушения. Може да прочетеш повече за нас и сферата ни компетенции тук https://svetlinacentre.com/about/team/

Екипът на център Светлина е насреща за  да ви подкрепи, насочи и консултира да предприемете най-правилните крачки за лечението си.

Вярваме,  че процесът на лечение често е дълъг и сложен и всеки изпитва своите индивидуални затруднения по пътя му. Затова, за нас е изключително важно да подхождаме строго индивидуално към всеки един клиент -непредубедено и с уважение. Считаме, че един от най-важните фактори за процеса на лечение е създаването на добра терапевтична връзка, основана на емпатия, изслушване, приемане без осъждане и оценка.

За да отговорим на индивидуалните нужди и план за лечение на всеки един клиент, ние работим с екип от специалисти – външни консултанти, като диетолог, психиатър, здравни специалисти и други професионалисти, към които при нужда след първоначалната консултация и оценка ще бъдете свързани или пренасочени

Ако самия ти страдаш от хранително нарушение или пък имаш близък, който изпитва затруднения в храненето – задай въпрос или сподели своята история по имейл, Скайп или телефон и ще получиш отговор от нашия екип от специалисти.

Задай въпрос или заяви своята безплатна консултация на сайта на центъра!

https://svetlinacentre.com/