Защо да изберете консултация с психолог и хипнотерапевт?

На старогръцки „психотерапия” означава „лекуване на душата” и е идеалният начин да се погрижите за душевното си здраве. Тя не е само за болни хора, а е извънредно мощен инструмент и за здравия човек, който иска да решава проблемите си и да бъде успешен. Терапевтът му помага да  превърже раните в сърцето  си, да преработи травмите, каквито имаме всички, и да освободи блокираните си ресурси. Какво правим обикновено, когато имаме нужда да освободим натрупаните болка и обиди? Изкарваме си го на някого. Тъпчем ги навътре и създаваме бомба със закъснител, която по-късно ще избухне в семейството, работата или здравето. Или споделяме с приятели. Слава богу, когато са до нас в нужния момент, но споделянето с приятели  помага временно. Докато терапевтът знае как да задвижи процес на пречистване.

Силвана Дюлгерова - Стара Загора, психотерапия

Също така може да ти помогне да осъзнаеш кое в разбирането ти за света ти пречи и ще те научи да го коригираш по начин, който ти пасва най-добре.

Всъщност добрият психолог и терапевт е онзи, който ти помага да бъдеш повече себе си, да разбереш какво искаш от себе си, какво мислиш за самия себе си и как това ти е в полза или вреда.

И най-вече ще ти помогне да откриеш твоя  начин да се справяш.

С предварително записване

телефон: 0887 55 12 29
гр. Стара Загора
ул. Васил Левски № 15