За всеки психотерапевт, който е регистриран в системата на „Психична централа„.

За момента Психична централа разполага с няколко дизайнери, които ще направят представянето ви елитно.

Уеб сайтовете са с уникален дизайн, количество на сайтовете за услугата е ограничено. От услугата ще могат да се възползват първите сто психотерапевти (от днес 06 март 2013г.), които се регистрират (услугата важи включително и за такива, които вече са регистрирани).

Вижте примерни сайтове на психотерапевти от Психична централа:

 

 

Услугата е напълно безплатна.

 


 

Психична централа Server

Психична централа Server

Малко факти за уеб хостинга на „Психична централа

Уеб хостингът (от английски: web hosting – буквално уеб или мрежово стопанисване, съхранение) на Психична централа се хоства на най-бързите сървъри на планетата. Услугата, която предоставя на физически лица и организации хостинг (съдържане върху сървъри) на уеб страници и друг вид информация: данни, файлове, изображения, видео и пр. има mirror/огледални сайтове на цялата планета – Европа, Азия, Северна Америка и т.н. като по този начин сайтовете се отварят отвсякъде с максимална скорост!

Централния сървър на Психична централа се намира в Цюрих – Швейцария, като по оптимален начин се зареждат всички приложения, свързани с Психична централа – Facebook, Google+, Bing, Yahoo, Alexa, други водещи роботи за индексиране на уеб съдържание и социални мрежи.