Теодора Петрова, Юнгиански психоаналитик на частна практика в София, Индивидуален член на Международната асоциация по аналитична психология (IAAP). Тя е стипендиант и възпитаник на  C. G. Jung Institute of San Francisco и е практикувала Юнгианска анализа в клиниката на института James Goodrich Whitney Clinic. Обучавала се е в PhD Clinical Psychology Program и Expressive Arts Therapy Program към California Institute for Integral Studies (CIIS), както и в PhD Clinical Psychology Program към Pacifica Graduate Institute. Тя е завършила обучителна програма по Пясъчна игрова терапия, както и тренингова програма по Автентично движение към Authentic Movement Institute, Berkeley. Теодора Петрова е един от учредителите на Българско общество „К. Г. Юнг” и бивш негов председател. Тя е гостуващ преподавател към Autonomous University of Lisbon в Португалия, а също и член на редакторската колегия към The San Francisco Jung Institute Library Journal. Автор е на статии, публикувани в различни специализирани издания. Тя е учредител и управител на Институт за терапия и образование чрез изкуствата, консултант по проекти и програми, лектор и водещ на семинари и уъркшопи в България, Португалия, Испания, Австрия и други страни по света.

Образование :
Юнгиански аналитик, Индивидуален член на Международната асоциация по аналитична психология
Психоаналитичен тренинг, К. Г. Юнг Институт в Сан Франциско
Докторант по клинична психология,   Pacifica Graduate Institute, California Institute for Integral Studies
Магистър по психология, Софийски Университет „Св. Климент Охридски”
Втора специалност Културология, Софийски Университет „Св. Климент Охридски”

Стаж : 12 г.

Квалицикации :
Психоанализа / Юнгианска анализа
Клинична и консултативна психология
Организационна и трудова психология
Психология на развитието, образованието и културата
Креативни терапии
Пясъчна игрова терапия
Танцова терапия, Автентично движение

Психотерапевтична област : психоанализа / Юнгианска анализа; психотерапия за деца, юноши и възрастни; психологическо консултиране; супервизия за практикуващи психотерапевти.

Месторабота : Практикува в частен психоаналитичен кабинет в София. Гостуващ лектор и консултант по проекти и програми към различни организации.

Град, в който практикува : София

Цени на услугите, които предлага : по договаряне

Информация за контакти :

0887 309907
02 953 1828

teodorap@viktri.com