Светла Банкова е Mагистър по Психология от American Public University, West Virginia, USA.

Специализирала в четиригодишен курс по Aналитична Психотерапия във Westdeusche Akademie , Лугано, Швейцария.

Лицензирана от “Coach Training Alliance”, USA специалност Life Coaching и Career Management, акредитирана програма от International Coaching Federation.

Завършени курсове по когнитивна и поведенческа терапия към Оксфордския университет.

Стаж: 17 години

SvetlaProfileПровеждам консултации в следните области:

Life Coaching: Проблеми, обект на Life Coaching и Career Coaching са екзистенциални, общочовешки и всекидневни проблеми, проблеми в семейството, с кариерата, с парньора, когато се чувствате се зле, необичани, стресирани или просто нещастни без видима причина. Консултациите могат да се провеждат също по skype/ онлайн.

Психотерапия: Проблеми, обект на психотерапията са: депресия, паническа атака, генерализирана тревожност, хранителни и сексуални разстройства, различни фобии, личностнови разстройства, обсесивно- компулсивно разстройство, биполярно разстройство и др.

Психосоматика: Болестите на тялото са първо болести на душата. Емоции и чувства заровени живи никога не умират- те се манифестират на физическо ниво под формата на хронични заболявания или автоимунни заболявания. Непреработени чувства и емоции като гняв, тревожност, безпокойство, огорченост, негативност, отчаяние, непрощаване, разочарование, обида, страх, тъга и нещастие могат да лежат в основата на всяко едно заболяване- физическо или психическо. А за да излекуваме тялото, трябва също да лекуваме и душата!

Online и Skype консултации: за тези които нямат възможност за лична психологическа консултация или се намират в чужбина, моля свържете се по телефон или емайл за определяне на сесия по skype.

Контакти:

Гр. София 1680

Ул. Родопски Извор No. 53

GSM : 0885 26 44 00

Е mail: sbankova@yahoo.com;

websites: http://www.BezProblemi.com