Мис „Сладка”
Тя е позитивна, доволна от живота си и през повечето време весела – истински заряд от положителни емоции. Тя е искрена и непринудена, не прави мръсни номера. Винаги е щастлива да види мъжа, когото харесва и той без да се усети се стреми да прекарва повече време с нея. Ако се появи такава жена на пазара, да знаете, че ще бъде грабната веднага. Така че, ако имате късмет да се запознаете с такова свободно момиче, държите истинско съкровище в ръцете си.

Мис „Равноправие”
Този тип жени са истински феминистки – но не от онези крайните, които мразят мъжете. Или от онези псевдо-защитнички на женските права, които смятат, че равнопоставеността на половете означава: “Искам равни права и равна заплата, но мъжът трябва да ми плаща сметките”. Мис “Равноправие” истински харесва мъжете и разбира, че равенството означава взаимно да си отварят вратата и се борят заедно. Тя вярва, че връзката е партньорство 50 на 50. И повече от охотно приема да си плати половината от сметката – просто защото смята, че така е редно.

Мис „Сексуална”

Смятайте се за късметлия, след като сте срещнали една от тях. Мис „Сексуална” обожава мъжете и секса – и не се срамува от това. Не продава секс и не го използва като средство за манипулиране на мъжете – тя истински го желае. Не трябва да бъркате тази дама с нимфоманка. Последното е сериозен психологически проблем. Мис “Сексуална” е много търсена, точно защото в желанието си да прави секс тя не влага меркантилни мотиви и не мотае другите, докато се появи победителят в наддаването. Затова много жени я мразят. А мъжете я харесват заради свободния дух и искреността, с която не крие желанието за секс.

Мис „Най-добър приятел”
Почти като при Мис „Сладка” Мис „Най-добър приятел” е страхотна за компания. Тя е от тези жени, с които се чувствате в пълен синхрон – харесвате едни и същи неща, гледате еднакви телевизионни програми, забавлявате се по сходни начини и на сходни места. Прекарвате с нея 5 минути, а ви се струва, че я познавате цял живот. Винаги е на ваша страна, смее се на шегите ви и се обажда по телефона, дори само да ви каже „здрасти”, защото искрено й липсвате. Но трябва още в началото да й кажете, че като я видите искате да я хвърлите в леглото. Защото загнезди ли се в главата на Мис „Най-добър приятел”, че ще останете на ниво „приятели”, е почти невъзможно да промените нагласата й.

Мис „Откровеност”
Този тип дами знаят как да общуват. При тях няма игрички. Тя не очаква мъжете да гадаят и четат мисли. Не разиграва театри и не пуска въдички. Тя ще вдигне телефона, за да ви покани да излезете. Ще направи това, което е казала и няма да се отметне от обещанията си. Но възможно е на моменти да ви подразни нейната директност и непоколебимост. За сметка на това ще сте напълно наясно къде се намирате и няма да прекарвате часове в опити да декодирате противоречивото поведение на жените.

Мис „Независимост”
Това е идеалната жена за онези мъже, които нямат много време да инвестират във връзката си или са от онези, които имат нужда от повече лично пространство. Мис „Независимост” си има свой път в живота и е щастлива да следва целите си. Внимание, направете разлика – тя иска да има мъж в живота си, а не се нуждае неистово от него. И не си търси мъж, който да й решава проблемите или когото да обвинява, ако нещата не вървят така, както иска.

Мис „Спокойствие”

Докато повечето жени предъвкват идеята за брак, Мис „Спокойствие” не се впуска в лов за бъдещ съпруг. Тя е щастлива от факта, че сте заедно. Затова няма да чуете от нея невинния въпрос: “Накъде върви нашата връзка?”. Нито промъкващи се идеи за бъдещето или жадно взиране по витрините на бижутерийните магазини. Това не значи, че не иска да се омъжи, но съвсем не бърза с идеята. Тя вярва, че ако се случи, то ще стане съвсем естествено.

Мис „Увереност”

Тя приема себе си каквато е. Наясно е и се чувства удобно под ръка със своите добри и лоши черти. По същия начин гледа и на мъжете. Тя няма нужда от безкрайна подкрепа на своето самочувствие, има си го съвсем достатъчно. Не се помайва нито се оплаква, гони си целите момичето и това си е.

Мис „Личност”

Мис „Личност” е уникално попадение. Тя може да няма визия, която да й спечели първо място на конкурс за красота, но… нейната интелигентност, съобразителност и бляскаво присъствие осветява стаята и привлича хората като магнит. Личността й е толкова чаровна, че компенсира евентуалните недостатъци на външния й вид. Защото наистина е страхотно да бъдете в нейната компания.

Мис „Евтина”
В което не влагаме нищо цинично. От рядко по-рядко се среща, но все пак да обърнем внимание на тази атипична визия за модерна жена. Тя не се интересува от парите ви – харесва й да е с вас и не се интересува дали има какво да вземе. Харесва й да бъде феминистка и няма проблем да плати половината сметка. Ако намерите такава жена, дръжте и не пускайте.

Мис „Точно за вас”
Много мъже избират момичета еднотипни като „близалки” – добре изглеждащи трофеи, които да ги издигат в очите на другите мъже, да ги карат да завиждат. И ведно с това да прикриват собствената им неувереност. Която явно я има, след като разчитат на завистта на другите. В това няма нищо лошо. Но ако намерите жена, която да ви прави щастлив независимо как изглежда, на колко години е или какъв е социалния й статус (или каквито други условия поставят мъжете), повярвайте, наистина излизате печеливш от играта.
Бел. на ред. за дамите: Искрено се надяваме да сте видели себе си в някой от описаните „типажи”. Тогава животът ще е по-лесен, а уважението на мъжете напълно реално.
Излизаме от темата с ясното съзнание, че от посочените на предните две страници чист тип няма. И всяка си има своите добри и лоши страни. Но това са нещата, които правят впечатления на мъжете и ние напълно ги разбираме.

www.askmen.com