Телепатията идва от гръцките думи „τηλε“ и „πάθεια, които значат „далечно разстояние“ и „чувство“. Телепатията е психологическо явление, с което се пренасят мисли и чувства между хора на далечно разстояние, без използване на технически средства. С обикновени думи се описва като четене или изпращане на мисли. Телепатията или по-точно Master телепатията я владеят ограничен кръг хора, които са посветени и те осъществяват това умение спонтанно, без тренировки и учения. Но както те, така и обикновени хора могат да използват телепатия и тук може да прочетете 8 стъпки, с които да започнете да я практикувате.

Телепатия

Телепатия

1 Изпращане – получаване

Необходими са двама души, от които единият е изпращач, а другият получател. Преди началото на експеримента се решава кой какъв е. За момента ще приемем, че вие сте изпращач.

 

 

2 Вяра

Тя е много важна! Не само трябва да вярвате, но и дълбоко да желаете това да се случи. Ако сте скептик със затворено съзнание на сетивата ще получите лоши резултати.

 

 

3 Физическа релаксираност

Телепатията е ефективна, когато изпращача и получателя са напълно спокойни и здрави физически. Здравето ви кара да се концентрирате по-добре. Не практикувайте телепатия, когато сте неразположени. Отпуснете се сами, като използвате и намирате най-добрия момент. Дишайте дълбоко.

 

 

4 Психическо спокойствие

Изчистете съзнанието си от нежелани мисли. Уверете се, че умът спокоен. Оставете мислите да идват и си отиват, но не се привързвайте към тях. Съсредоточете се върху целта си. Тъй като вие сте изпращач, фокусирайте се да изпратите мислите си цели, не на части. Представете си го, като предмет (ябъкла, топка). Вашият партньор, приемникът трябва да се съсредоточи, за да възприеме мислите. Уверете се, че и двамата не си отвличате вниманието. Нарушената среда е в ущърб на напредъка ви. Тиха и спокойна среда ще даде максимални резултати.

 

 

Визуализация

Преди началото на предаването е важно предишните четири стъпки да бъдат последователни. Те ще създадат основата за вашия успех. Затворете си очите и визуализирайте много ясна картината, която изпращате на приемника. Представете си, че той е на няколко крачки от вас. Визуализирайте го в плътен цвят. Вярвайте, че той всъщност е там. Ако искате дори може да погледнете цветна негова снимка преди експеримента. Това ще помогне за правилна визуализация. А сега си представете сребърна тръба, която свързва вашия ум и неговото съзнание. Тази тръба е канала, през който мислите и съобщенията ви ще се предадат. Визуализирайте тръбата с пълна енергия вътре в нея. Почувствайте я със сърцето си и знайте, че се постига реактивен ефект! Обърнете внимание, че визуализирането на тази тръба е задължително! Това е много ефективна помощ, за съсредоточаването на мислите ви в конкретната посока.

 

 

Предаване

Сега си представете, че вашите мисли се предават през тръбата – от ума ви в неговия. Ако мислите за предаване на психическа картина на една ябъкла, визуализирайте я светла, червена, сочна, ярка – която пътува през тръбата. Направете снимката толкова ярка, колкото е възможно – от това зависи успеха. Ярък цвят в съзнанието ви. Телепатията е нещо реално. Емоциите са много мощно средство за резултатите. Често експериментите с телепатия се провалят, защото липсва емоционален заряд. Уверете се, че не се напрягате, за да изпратите мисълта. Бъдете спокойни и съсредоточени.

 

 

7 Кога да спрете?

Докато изпращате  мислите си, ще дойде момента, в който ще имате усещането, че тази мисъл е била изпратена и предадена успешно. Това е несъмнено доказателство, че мисълта не е изпратена все още. И точно тогава трябва да си представите, че той си отваря очите и разбира посланието, което му пращате чрез телепатия. Тогава спрете и ако всичко до момента е изпълнено – телепатията е успешна. Не правете този експеримент, ако ума ви е изчерпан и чувствате, че не се получава. Опитайте по-късно или друг ден.

 

 

8 Приемник

По време на експеримента, приемникът трябва да запази ума си празен, а вие да се опитате да получавате мислите вместо него. Той трябва да избягва да се напряга и да не опитва твърде силно. Всичко е баланс и синхронния. Ако се принуждава да усеща какво мислите, ще се саботира опита и експеримента ще приключи с неуспех. Умът му е най-възприемчив, когато е спокоен.

 

Други съвети:

Бъдете кратки
Дръжте експеримента кратък, по-малко от 15 минути. Това ще попречи на скуката и умората. Телепатичната ви способност е в своя пик, когато се чувствате най-напрегнати. Трябва да спрете.

Имате търпение
Едно от най-важните условия е търпението. Не се отчайвайте, ако не откриете успехи. Всеки психичен експеримент отнема практика, преди да дойдат резултати. Успехите ще идват с всеки следващ път.

Стойте далеч от скептици
Скептиците имат единствена цел в живота: да пречат на вярващите. Стойте далеч от такива хора, защото те ще поставят съмнение в ума ви, което ще намали настроението ви. Вашите резултати да ви докажат, че телепатията работи. Споделянето на резултатите ви със скептици ще ви обезкуражи, без да го осъзнаете в този момент и следователно ще попречи на вашите постижения. Споделяйте опита си единствено с единомислещи хора, които са положителни и насърчени (посветени).

Заключение
Изследването на телепатичните ви способности е едно невероятно пътешествие. Въпреки че ще бъде забавно и вълнуващо, развитието на здрава основа, ще отнеме време и търпение. Не очаквайте прекалено много успех в началото. Но добрата новина е, че телепатията може да се научи и отглежда много лесно. С редовна практика, телепатията се получава! Ще можете да изпращате и получавате правилно съобщения, с поразителна яснота и точност.